Terrassen op maat met Sunblocks plantenbakken

 


Sunblocks design windschermen voor de horecasector!

Sunblocks windschermen, design en functioneel voor uw horecazaak.
Sunblocks windschermen staan voor kwaliteit, design, multifunctionaliteit en uniformiteit. Deze unieke windschermen ogen niet alleen mooi, ze hebben ook een functie als zitbank. De Sunblocks worden gemaakt uit aluminium of staal en zijn voorzien van veiligheidsglas zonder tussenprofielen, waardoor deze stijlvolle blocks op geen enkel terras zouden misstaan. De blocks worden op maat gemaakt en gelakt in iedere gewenste kleur. Kussens op maat zijn slechts één van de mogelijke opties, vraag naar onze mogelijkheden!

Kwaliteit van uw terras door innovatie.
Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw windschermen toe te passen.
Er zijn verschillende manieren om uw terras een uniek uitzicht te geven. Er bestaan handbediende panelen zodat u de hoogte kan halveren. Verander uw  terras in een handomdraai naar een open of gesloten terras. Het
 systeem past bij elke zaak!

Een Terras van P&G mag gezien worden en is steeds op een professionele wijze gebouwd, dat kunnen onze klanten u met zekerheid bevestigen!  


SUNBLOCKS

Menu