Luifel met zonwering


Glazen luifels voor de horecasector!

Professionele glazen luifels. 
Meer en meer gaat de trend naar glazen luifels die veel licht doorlaten en zeer functioneel zijn. In combinatie met zonweringen kan u een enorme oppervlakte overbruggen. Plaats hier nog onze terras – of Sunblocks windschermen onder en u heeft een volwaardig uniek terras aan uw zaak. 
Onze luifels en schuifwanden worden volledig op maat vervaardigd in de meest hoogstaande materialen. Zo kunnen we u duurzame kwaliteit en veiligheid garanderen, volledig op maat van uw wensen. Vraag naar onze mogelijkheden.  

Kwaliteit van uw terras door innovatie.
Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

Er zijn tal van mogelijkheden om glazen luifels toe te passen.
Hedendaags zijn er strakke design luifels om uw terras een uniek uitzicht te geven. Ofwel strak en minimalistisch, ofwel juist opvallend met retrostijl, dit geeft dan weer een uniek uitzicht met de opvallende draagarmen.

Een Terras van P&G mag gezien worden en is steeds op een professionele wijze gebouwd, dat kunnen onze klanten u met zekerheid bevestigen!  


GLAZEN LUIFELS

Menu