Windschermen met ledverlichting en neerklapbaar.

 


Windschermen voor de horecasector!

Windschermen zijn een must voor uw horecazaak.
P&G heeft de beste kwalitatieve merken in huis. Zo kunnen we uw horecaterras met functionele windschermen aankleden. Er zijn een aantal modellen beschikbaar om uw keuze te bepalen. Het model met bijna geen profielen geeft een gewone doorkijk en blijft uniek, er gaat helemaal niets verloren van het uitzicht. Het neerklapbaar model kan u de windschermen bij mooi weer, bijna de helft van de hoogte verlagen. Zo krijgt u een vrij zicht in openlucht! Andere type windschermen zijn dan in de hoogte verdeeld in 1,2 of 3 delen. Vraag naar onze mogelijkheden.  

Kwaliteit van uw terras door innovatie.
Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw windschermen toe te passen.
Er zijn verschillende manieren om uw terras een uniek uitzicht te geven. Er bestaan handbediende panelen zodat u de hoogte kan halveren. Verander uw  terras in een handomdraai naar een open of gesloten terras. Het
 systeem past bij elke zaak!

 

Windschermen model CAPRI

Windschermen model CAPRI

 

Windschermen model PORTOFINO

Windschermen model PORTOFINO met vele keuze mogelijkheden. In de onderste panelen kan men met volle panelen werken of gewoon glas. Dit model is verkrijgbaar met handbediende schuiframen die je bij warm weer naar beneden kan schuiven, of een systeem met klapramen.

 

Windschermen model San Remo

Windschermen model San Remo met mogelijkheid om de onderste panelen in kunststof – of aluminum panelen uit te voeren.

 

Windschermen model SORENTO

Windschermen model SORENTO met mogelijkheid om de onderste panelen in kunststof – of aluminum panelen uit te voeren.

 

Windschermen model SUNBLOCKS

Windschermen model SUNBLOCKS met verschillende opstel mogelijkheden. Ook uitvoerbaar met een inkomdeur, plantenbakken, zitkussens, ledverlichting…

 

Een Terras van P&G mag gezien worden en is steeds op een professionele wijze gebouwd, dat kunnen onze klanten u met zekerheid bevestigen!  


WINDSCHERMEN

Menu