Parasol met verwarming en verlichting


Parasols voor de horecasector!

Grote, mega, reuze, jumbo.. professionele parasols. 
P&G heeft de beste kwalitatieve merken in huis. Zo kunnen we uw horecaterras met de grootste parasol tot wel bijna 80m2 overkappen. Tegenwoordig zijn er al automatische parasols die met een electromotor zijn uitgerust. Hoe gemakkelijk kan het toch zijn, met één druk op de knop gaat uw parasol open en toe. Uiteraard kan u deze parasols nog uitbreiden met terrasverwarming en ledlicht. Vraag naar onze mogelijkheden.  

Kwaliteit van uw terras door innovatie.
Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw overkapping met parasols toe te passen.
Hedendaags zijn er knappe design parasols om uw terras een uniek uitzicht te geven. Of houdt u het liever praktisch, dan kan u met één of meerdere mega parasols uw terras perfect overkappen. Hieronder ziet u in een filmpje tal van mogelijkheden met parasols.

 

Een Terras van P&G mag gezien worden en is steeds op een professionele wijze gebouwd, dat kunnen onze klanten u met zekerheid bevestigen!  


PARASOLS


Menu