Gasverwarming Soper


Terrasverwarming voor uw horecazaak is een absolute noodzaak.

Terrasheaters voor uw horecazaak?
Het terrasseizoen is zeker niet ten einde na de zomer. Integendeel, de herfst kan nog veel voldoening geven aan de mensen. Het is iets kouder buiten, dus kan u de klanten toch wel gezellige warmte aanbieden. Comfort is nu éénmaal waarnaar mensen opzoek gaan. Het heeft alleen maar voordelen. Ze blijven veel langer zitten omdat het aangenaam warm is onder de branders. Ook de rokers kan u hiermee een plezier doen zodat ze niet in de koude moeten gaan staan.

Kwaliteit van uw buitenverwarming door innovatie.
Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

Elektrische – en gas toestellen.
Elektrische toestellen zijn gemakkelijk te gebruiken voor éénvoudige en kleinere terrassen. De gas toestellen kunnen dan weer een groter bereik aan. Een zalige warmte die instelbaar is met een relatief zuinig verbruik.

Een terrasverwarming is onmisbaar geworden in de horecasector. Deze toestellen zijn op korte tijd terugverdiend en genereert duidelijk een hogere omzet!  


ELEKTRISCHE TOESTELLEN


GAS TOESTELLEN


 

 

Menu