Renson terrasoverkappingen van topkwaliteit

Met onze lamellendaken kunt u het hele jaar door optimaal genieten van uw buitenterras. De eenvoudige en praktische terrasoverkappingen bieden een zonwerend dak met roteerbare lamellen. Zo kunt u heel makkelijk zelf bepalen hoe u uw zonwering en/of ventilatie wenst. In gesloten toestand vormen de lamellen een waterdicht dak bij een normale regenbui. Door zijn elegante en lichte vormgeving past het lamellendak bij iedere bouwstijl: hedendaags, klassiek en modern. Er zijn tal van mogelijkheden om uw horecaterras uit te breiden. Denk aan glazen schuifwanden, sunblocks windschermen en terrasverwarming

Geniet het hele jaar door van uw Renson lamellendak.

 

Renson Algarve en Camargue 
Met een terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen in het dak bepaal je zelf de lichtinval op het terras. Je creëert een overdekte buitenruimte om van te genieten, het hele jaar door. Je bent beschermt tegen regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren. Eventuele zijelementen kunnen extra bescherming of privacy bieden. Een lamellendak kan aan de gevel geplaatst worden, vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie. Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

Renson… de nieuwe Skye is er!
De nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson tilt comfortabel buitenleven naar het hoogste niveau. Voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden, biedt de Skye bescherming tegen zon, regen en wind. Maar tegelijk kan je op een mooie zomeravond toch volop genieten van de open sterrenhemel van op het terras.. Alles is mogelijk en kan volledig op maat gemaakt worden. Wij staan bekend om een uitstekende dienstverlening aan particulieren én bedrijven, in heel Limburg en ver daarbuiten. Iedereen op zoek naar kwaliteit en design is bij ons aan het juiste adres.

renson ambassodor

 


 

RENSON LAMELLENDAKEN

Menu