Terras op maat met glazen schuifwanden

 


Glazen schuifwanden voor de horecasector!

Een doorzichtig horecaterras voor uw zaak.
P&G heeft de beste kwalitatieve merken in huis. Zo kunnen we uw horecaterras met de mooiste glazen schuifwanden aankleden. Het heeft grote voordelen tov. een vaste wand. De doorkijk blijft uniek, er gaat helemaal niets verloren van het uitzicht. Je kan de schuifwanden bij mooi weer, op een paar seconden bijna volledig openschuiven. Vraag naar onze mogelijkheden.  

Kwaliteit van uw terras door innovatie.
Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw glazen schuifwanden toe te passen.
Er zijn verschillende manieren om uw terras een uniek uitzicht te geven. Er bestaan schuif- en vouwwanden. We kunnen zelfs deze schuifwanden in retrostijl aanbieden. In deze zwarte smalle profielen, past dit systeem bij elke zaak! Bekijk hieronder een voorbeeld filmpje van een manuele schuifwand.

 

Een Terras van P&G mag gezien worden en is steeds op een professionele wijze gebouwd, dat kunnen onze klanten u met zekerheid bevestigen!  


GLAZEN SCHUIFWANDEN

Menu